Google Search anunță mai multe funcții de travel

Google Search anunță mai multe funcții de travel
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 apr 2023

Google va integra mai multe funcții noi pentru călătorii în motorul de căutare al companiei, inclusiv una care promite o garanție de preț pentru biletele de avion.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Pentru că oamenii încep deja să se documenteze cu privire la vacanța de vară, Google anunță de pe acum integrarea mai multor funcții de travel în motorul de căutare al companiei.

În fruntea listei de noutăți se numără eticheta „preț garantat”, pe care Google o va afișa în dreptul biletelor de avion despre care crede că nu vor avea un preț mai mic până data zborului.

Google schimbă modelul lingvistic pe care se bazează propriul chatbot CITEȘTE ȘI Google schimbă modelul lingvistic pe care se bazează propriul chatbot

Google spune că va urmări prețul și, dacă acesta, totuși, va scădea înainte de data zborului, va plăti utilizatorului diferența prin Google Pay.

Facilitatea tocmai anunțată vine în completarea vechilor funcționalități legate de biletele de avion - Google oferea și până acum anumite indicii legate de prețurile biletelor, arătând utilizatorului dacă prețul actual este mai mare sau mai mic decât media perioadei respective.

Cu aceeași ocazie, Google lansează o nouă modalitate care ajută utilizatorii să exploreze opțiunile privind cazarea. Când caută hoteluri pe Google, utilizatorii vor putea vedea imagini și afla mai multe detalii despre hotelul selectat în formatul Story.

În fine, Google Search și Google Maps vor afișa prețurile biletelor necesare pentru vizitarea atracțiilor turistice sau a tururilor de orașe.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
călătorii