New York Times nu va plăti un abonament lunar pentru a obține statutul de cont verificat pe Twitter

New York Times nu va plăti un abonament lunar pentru a obține statutul de cont verificat pe Twitter
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2023

New York Times nu va plăti un abonament lunar pentru a obține statutul de cont verificat pe Twitter, a declarat un purtător de cuvânt al ziarului, la câteva ore după ce a pierdut bifa de verificare pe platforma de socializare, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform noii politici Twitter, bifele verificate sunt acum oferite doar printr-un abonament plătit, scrie News.ro.

Rheinmetall lansează la Satu Mare un centru de mentenanță pentru armele din Ucraina CITEȘTE ȘI Rheinmetall lansează la Satu Mare un centru de mentenanță pentru armele din Ucraina

Organizațiile vor trebui să plătească 1.000 de dolari pe lună pentru a obține bife aurii, în timp ce persoanele fizice pot obține bife albastre la un preț de pornire de 7 dolari în Statele Unite.

”De asemenea, nu vom rambursa reporterilor banii pentru Twitter Blue pentru conturile personale, cu excepția cazurilor rare în care acest statut ar fi esențial în scopuri jurnalistice”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

De asemenea, Politico nu se va oferi să plătească pentru conturile verificare pe Twitter ale personalului său, potrivit unui memoriu trimis personalului, văzut de Reuters.

Twitter a anunțat anterior că, de la 1 aprilie, mai multe conturi vor bifele, deoarece compania de social media începe să își retragă programul moștenit pentru verificarea conturilor.

Twitter nu a răspuns la o solicitare de comentarii din partea Reuters.

Axios a relatat anterior că nici Casa Albă nu va plăti pentru ca profilurile oficiale de pe Twitter ale personalului său să fie verificate în continuare.

viewscnt
Afla mai multe despre
new york times
twitter