Grupul italian Prysmian se extinde în România

Grupul italian Prysmian se extinde în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mar 2024

Grupul italian Prysmian, jucător în sectorul sistemelor de cabluri de energie și telecomunicații, care operează la Slatina cea mai mare fabrică de cabluri cu fibră optică a sa, a deschis un birou la București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Biroul este o extindere a Centrului de Excelență în IT din Slatina, locul de unde sunt administrate toate procesele digitale ale fabricii. În acest  Centru de Excelență specialiștii și dezvoltatorii de soluții SAP sau dezvoltatori IT se pot pregăti la cele mai înalte standarde. În același timp, personalul Centrului de Excelență va putea accesa diferite programe și oportunități din cadrul întregului Prysmian.

Ponderea românilor care folosesc rețele de socializare, peste media UE CITEȘTE ȘI Ponderea românilor care folosesc rețele de socializare, peste media UE

Investiția totală în Centrul de Excelență IT Prysmian se ridică la aproximativ 40 de milioane de euro pentru o perioadă de 6 ani. Din aceștia, 7,5 milioane de euro sunt parte a unui ajutor de stat din partea statului român, obținut în 2022.

În biroul din București vor putea lucra 30 de persoane, angajați ai Centrului de Excelență, dar și angajați ce se află in tranzit. 

Cu mai mult de 150 de ani de experiență, compania are vânzări de depășesc 10 miliarde de euro anual, aproximativ 33.000 de angajați în peste 50 de țări și 108 fabrici.

viewscnt
Afla mai multe despre
prysmian
cabluri