Șeful Ferrari promite că noul vehicul electric al producătorului va oferi același „vuiet” ca și motoarele clasice

Șeful Ferrari promite că noul vehicul electric al producătorului va oferi același „vuiet” ca și motoarele clasice
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mar 2024

CEO-ul Ferrari, Benedetto Vigna, a promis marți că noul vehicul electric al producătorului de automobile de lux va oferi șoferilor același vuiet ca și motoarele sale istorice cu ardere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania italiană lansează primul său vehicul complet electric în ultimul trimestru al anului 2025 și va deschide un nouă linie de producție în Maranello, Italia, în iunie, pentru a produce motoare electrice, baterii și invertoare de putere.

Nouă lovitură pentru Atos, prezent și în România. Airbus anulează discuțiile pentru cumpărarea unei unități, acțiunile se prăbușesc CITEȘTE ȘI Nouă lovitură pentru Atos, prezent și în România. Airbus anulează discuțiile pentru cumpărarea unei unități, acțiunile se prăbușesc

Ferrari prognozează că aproximativ 60% din vânzările sale vor fi împărțite între mașini complet electrice și hibride până în 2026, deoarece încearcă să stabilească cota de piață cu o nouă gamă de supermașini electrice de înaltă performanță, arată Știrile Pro TV.

Vorbind marți cu „Squawk Box Europe” de la CNBC, Vigna a spus că compania își va menține concentrarea pe performanță, design și experiența de conducere în gama sa de vehicule electrice, insistând că „mașinile electrice nu sunt tăcute”.

„Când vorbim despre mașini de lux precum mașinile noastre, vorbim despre emoția pe care suntem capabili să o transmitem clientului nostru, așa că nu vorbim despre mașini funcționale precum alte vehicule electrice pe care le vezi pe drum”, a spus el.

„Nu avem nicio îndoială, sincer, că putem oferi o experiență unică clientului nostru, deoarece putem valorifica tehnologia într-un mod unic. Asta a făcut compania noastră de la început.”

viewscnt
Afla mai multe despre
ferrari
benedetto vigna