HCLTech va angaja 1.000 de persoane în următorii 2 ani

HCLTech va angaja 1.000 de persoane în următorii 2 ani
scris 30 mar 2023

HCLTech, jucător indian în servicii de consultanță și servicii IT, își va extinde operațiunile în România. În acest sens, compania va angaja încă 1000 de persoane la nivel local pe parcursul următorilor doi ani.

HCLTech se pregătește să-și extindă birourile din București și Iași. O treime din cele 1.000 de poziții vor fi deschise pentru absolvenții facultăților de profil, ce vor fi recrutați pe baza unor parteneriate cu universități românești.

Consiliul Concurenței a declanșat investigații privind posibile înțelegeri de stabilire a prețurilor la ulei de floarea soarelui, unt și zahăr CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței a declanșat investigații privind posibile înțelegeri de stabilire a prețurilor la ulei de floarea soarelui, unt și zahăr

În prezent, compania are aproximativ 1.000 de angajați în România.

„Acum că ne aflăm în pragul aniversarii a 5 ani de HCLTech în România și ne pregătim pentru următoarea etapă din procesul nostru de dezvoltare”, a menționat Iulian Păduraru, Country Manager HCLTech România.

HCLTech are peste 220.000 de angajați în 60 de țări. Compania deservește clienți din sectorul financiar, industrial, medical și științific, alimentar, IT și telecom, retail, media și servicii publice.

HCLTech a înregistrat în 2022 venituri cumulate de 12,3 miliarde de dolari. 

viewscnt
Afla mai multe despre
hcltech
servicii it