HTEC Group, din Silicon Valley, inaugurează un centru de excelență în domeniul ingineriei la Cluj-Napoca

HTEC Group, din Silicon Valley, inaugurează un centru de excelență în domeniul ingineriei la Cluj-Napoca
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2023

HTEC Group, companie de servicii de tehnologie, consultanță și software, înființată în Serbia și cu sediu în Statele Unite ale Americii, a deschis un birou în Cluj-Napoca. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De la intrarea pe piața românească, HTEC și-a extins activitatea în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Universitățile tehnice și comunitățile IT puternice, nivelul ridicat de cunoaștere a limbii engleze, politicile favorabile mediului de afaceri și o tradiție de excelență în educația în domeniul ingineriei, matematicii și științelor fac din România o piață strategică în regiunea CEE pentru marile companii IT multinaționale, este argumentul companiei.

Genpact deschide un hub în Iași și lansează angajări de amploare CITEȘTE ȘI Genpact deschide un hub în Iași și lansează angajări de amploare

"Sectorul tehnologic din România a cunoscut o creștere semnificativă și susținută în ultimele două decenii, iar deschiderea unui birou aici este o decizie firească pentru noi, pentru a continua să oferim servicii de top clienților noștri. Suntem mândri și fericiți să deschidem primul nostru birou HTEC din România în Cluj-Napoca, un centru internațional bine cunoscut și recunoscut pentru comunitatea de ingineri și infrastructura academică.

Așteptăm cu nerăbdare să construim unul dintre cele mai mari centre de excelență în domeniul ingineriei, construind în același timp cea mai bună platformă de dezvoltare pentru angajații noștri, cu un sistem de sprijin dedicat pentru dezvoltarea continuă a carierei și expunerea la proiecte provocatoare din mai multe industrii și domenii tehnologice. Cu încă două birouri deja în curs de înființare în România - Iași și Timișoara - continuăm să ne extindem prezența pe această piață de o importanță strategică", spune Sabin Pilipautanu, Country Director și primul angajat al Grupului HTEC

Înființată în septembrie 2008, în Belgrad, de o echipă mică, HTEC Group are acum sediul central în San Francisco, devenind o companie globală cu birouri în Statele Unite ale Americii, Regatul Unit, Australia, Suedia și Olanda.

De asemenea, în Sud-Estul Europei, HTEC Group a deschis 16 centre de dezvoltare în care activează peste 2.000 de ingineri, în țări precum: Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia și Herțegovina, Ungaria și România.

viewscnt
Afla mai multe despre
htec group
software