Huawei se așteaptă la câștiguri ridicate și majorează valoarea dividendelor acordate angajaților

Huawei se așteaptă la câștiguri ridicate și majorează valoarea dividendelor acordate angajaților
scris 2 mar 2019

Producătorul chinez de echipamente de telecomunicații Huawei îi va recompensa pe angajații care dețin acțiuni cu o majorare a dividendelor în numerar, care valorează miliarde de dolari, conform unei surse din companie și a calculelor Reuters.

Decizia ar urma să ridice moralul angajaților după ce, în ultimele luni, administrația Trump a solicitat aliaților să nu utilizeze echipamentele produse de Huawei pentru rețelele de telefonie 5G, susținând că acestea prezintă un risc pentru securitatea națională, scrie Agerpres.

VIDEO Cablul submarin de internet Marea, care face legătura între Statele Unite și Europa, este capabil de viteze mai mari decât s-a crezut inițial CITEȘTE ȘI VIDEO Cablul submarin de internet Marea, care face legătura între Statele Unite și Europa, este capabil de viteze mai mari decât s-a crezut inițial

Politica Huawei, cunoscută sub numele de "cultura lupului" (wolf culture), prevede acordarea unor compensații salariale ridicate angajaților, în schimbul un nivel înalt de dedicare. Aproximativ 80.000 din angajații Huawei dețin aproape jumătate din acțiunile companiei, o schemă unică pentru o firmă de asemenea mărime. Randamente totale pe acțiune au scăzut cu 7%, la 2,61 yuani.

Nivelul dividendelor pentru 2018 ar urma să crească la 1,05 yuani per titlu, de la 1,02 yuani, în timp ce randamente totale pe acțiune au scăzut cu 7%, la 2,61 yuani, au declarat surse din companie pentru Reuters.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
huawei
dividende
angajati
5g