În decurs de câteva zile, doi șefi de la Twitter au părăsit compania

În decurs de câteva zile, doi șefi de la Twitter au părăsit compania
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iun 2023

Directorul Twitter pentru siguranța mărcii și calitatea reclamelor, A.J. Brown, a decis să părăsească compania, potrivit unei surse familiarizate cu problema, acesta fiind al doilea director pentru siguranță care pleacă în câteva zile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Cea mai recentă plecare se adaugă la o provocare din ce în ce mai mare pentru noul CEO al Twitter, Linda Yaccarino, chiar înainte de a intra în acest rol, relatează News.ro.

Zboruri directe din România către SUA, în pregătire de către o nouă companie aeriană CITEȘTE ȘI Zboruri directe din România către SUA, în pregătire de către o nouă companie aeriană

Tot săptămâna aceasta, Ella Irwin a declarat pentru Reuters că a demisionat din funcția de vicepreședinte al produsului pentru încredere și siguranță la compania de social media, unde a supravegheat eforturile de moderare a conținutului și a răspuns adesea utilizatorilor cu întrebări despre conturile suspendate.

Brown a lucrat la eforturile de a preveni apariția reclamelor lângă conținut neadecvat.

Platformer și Wall Street Journal au raportat anterior despre plecarea lui Brown.

De când CEO-ul Tesla, Elon Musk, a achiziționat Twitter în octombrie, platforma s-a străduit să rețină agenții de publicitate, care au fost precauți cu privire la plasarea reclamelor după ce compania a concediat mii de angajați.

FC Dinamo revine în prima ligă CITEȘTE ȘI FC Dinamo revine în prima ligă

Angajarea de către Musk a lui Yaccarino, care a fost director pentru reclame la NBCUniversal, parte a grupului Comcast, a semnalat că vânzările de reclame au rămas o prioritate pentru Twitter, chiar dacă lucrează pentru a crește veniturile din abonamente.

Recent și un inginer șef de la Twitter a declarat că părăsește compania la o zi după ce lansarea campaniei prezidențiale americane a lui Ron DeSantis pe platformă a fost afectată de probleme tehnice.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
director
șef
pleca
părăsi