Încă un executiv important părăsește WhatsApp

Încă un executiv important părăsește WhatsApp
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 nov 2018

Neeraj Arora, Chief Business Officer al WhatsApp, a anunțat că pleacă din cadrul Facebook, compania care deține WhatsApp.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Arora este unul dintre cei mai vechi angajați WhatsApp și rămăsese cel mai important om din echipa originală după plecarea co-fondatorilor Brian Acton și Jan Koum.

Venit la WhatsApp în 2011 de la Google, Arora părea că va fi noul șef al produsului după debarcarea celor doi co-fondatori care au părăsit Facebook din cauza neînțelegerilor cu Mark Zuckerberg.

Apple vrea să blocheze un proces care ar putea democratiza magazinul de aplicații pentru iOS CITEȘTE ȘI Apple vrea să blocheze un proces care ar putea democratiza magazinul de aplicații pentru iOS

Arora a declarat că datorează mult celor doi co-fondatori ai WhatsApp cu care a lucrat un număr important de ani și că vrea să petreacă o perioadă împreună cu familia.

WhatsApp și Instagram, ambele produse cumpărate de Facebook, au trecut în ultima vreme prin faze asemănătoare. Fondatorii ambelor produse au plecat din cauza neînțelegerilor cu șefii Facebook.

Facebook a cumpărat Instagram în 2012 pentru 1 miliard de dolari, iar WhatsApp în doi ani mai târziu pentru 19 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
facebook