Instagram are peste 2 miliarde de utilizatori

Instagram are peste 2 miliarde de utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 dec 2021

Platforma socială deținută de Meta, Instagram, a depășit un prag important de performanță, însă, din cauza scandalurilor care o înconjoară în ultima vreme, evită să-l anunțe oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Instagram a depășit 2 miliarde de utilizatori activi lunar și asta încă din toamnă, susțin angajați ai companiei sub protecția anonimatului, citați de CNBC.

Al doilea miliard de utilizatori a fost dobândit în trei ani și câteva luni, Instagram ajungând la 1 miliard în iunie 2018. Tot atunci a fost și ultima oară când platforma socială a mai făcut un anunț oficial legat de acest indicator.

Apple a lansat iOS 15.2 CITEȘTE ȘI Apple a lansat iOS 15.2

Lansat în 2010, Instagram a avut nevoie de opt ani pentru a ajunge la un miliard de utilizatori. A fost cumpărat în 2012 de Facebook, pentru un miliard de dolari.

În ultima vreme, Instagram a fost înconjurat de multă controversă legată de efectele negative pe care le are asupra copiilor și din pricina faptului că știa de acestea și a ales să nu facă nimic.

Astă, însă, se pare că nu afectat rețeaua socială, care a continuat să atragă utilizatori și să-i păstreze pe cei vechi, în ciuda faptului că se confruntă și cu o concurență acerbă, de când TikTok a devenit foarte popular.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
meta