Netflix se ieftinește în India

Netflix se ieftinește în India
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 dec 2021

Forțată de competiția locală acerbă, Netflix se vede nevoit să scadă semnificativ prețurile pentru toate abonamentele disponibile în India.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru prima oară de când s-a lansat în India, în 2016, Netflix se vede forțată de concurența aprigă din piața locală de streaming să scadă prețurile abonamentelor lunare.

De la 499 Rs (5,8 euro) pe lună, planul Basic costă acum 199 Rs (2,3 euro) pe lună.

Netflix lansează un site cu informații despre filmele și serialele originale CITEȘTE ȘI Netflix lansează un site cu informații despre filmele și serialele originale

Planul Standard, care oferă acces la conținut HD pe pe două ecrane simultan, a fost ieftinit de le 649 Rs (7,5 euro) la 499 Rs (5,8 euro).

În fine, versiunea Premium, cu suport UHD și redare simultană pe până la patru ecrane, costă acum 649 Rs (7,5 euro), de la 799 Rs (9,3 euro) pe lună.

În India, Netflix vinde și un abonament special, care nu este disponibil în alte țări. Acesta oferă acces doar pentru dispozitivele mobile și costă acum 149 Rs (1,7 euro) pe lună.

Abonaților care vor plăti în continuare prețul actual, Netflix le va oferi upgrade-ul automat la planul superior. De exemplu, pentru că Premium costă acum cât costa Standard înainte, utilizatorii pot opta între a plăti de acum prețul redus pentru Standard sau a face upgrade la Premium rămânând cu vechiul tarif.

Ieftinirea vine ca urmare a faptului că Netflix a realizat că prețurile vechi reprezentau o piedică în atragerea noilor utilizatori, în condițiile în care concurența este deosebit de acerbă în India.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
india
streaming