Instagram extinde la nivel global descărcarea clipurilor video publice

Instagram extinde la nivel global descărcarea clipurilor video publice
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 nov 2023

Utilizatorii Instagram vor putea descărca filmările verticale, numite Reels, dacă acestea sunt publice, iar autorul lor nu a impus vreo limitare în acest sens.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

După lansarea funcție de descărcare pentru Reels în luna iunie doar în Statele Unite, Instagram aduce acum această funcționalitate la nivel global.

Practic utilizatorii din toate țările în care este disponibilă platforma socială vor putea acum să folosească funcția de download care este disponibilă în paginile filmărilor verticale.

Abonații X Premium+ vor avea în curând acces la chatbot-ul Grok CITEȘTE ȘI Abonații X Premium+ vor avea în curând acces la chatbot-ul Grok

Funcția de download a fost implementată în meniul Share, astfel că utilizatorul trebuie să apese butonul Share și, din cadrul meniului de partajare, să aleagă opțiunea de descărcare.

Pot fi descărcate în acest fel filmările postate în mod public, la care creatorul nu a optat în mod expres pentru dezactivarea punctuală a descărcării anumitor clipuri video.

Toate filmările descărcate vor purta watermark-ul Instagram, după modelul TikTok. În acest fel, când utilizatorii postează aceeași filmare pe alte platforme, se va vedea că aceasta a fost luată de pe Instagram.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
video
download