Instagram face disponibilizări

Instagram face disponibilizări
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 ian 2024

Deși este unul dintre cele mai profitabile produse deținute de Meta, Instagram intră în rândul companiilor americane care fac disponibilizări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Instagram va „tăia” 60 de locuri de muncă, eliminând un întreg rând de management în cadrul companiei, conform surselor citate de The Information.

Cei 60 de manageri tehnici de programe care rămân fără locul de muncă nu sunt automat dați afară, ci au posibilitatea să-și găsească un alt post în cadrul companiei.

Discord, platformă de chat pentru gameri, disponibilă și în România, a concediat 17% din forța de muncă CITEȘTE ȘI Discord, platformă de chat pentru gameri, disponibilă și în România, a concediat 17% din forța de muncă

Aceștia au două luni pentru a alege una din pozițiile disponibile și abia după aceea, dacă nu reușesc să facă acest lucru, li se reziliază contractul de muncă.

Conform unui fost inginer Instagram, cei care doresc să ocupe alt post post de manager vor trece printr-un nou interviu de angajare.

Disponibilizările fac parte dintr-o reorganizare la care este supusă forța de muncă a companiei, reorganizare făcută în jurul trei priorități, numite intern Creation, Creators și Friend Sharing.

În paralele, Instagram și celelalte platforme deținute de Meta dezvoltă produse de AI prin care speră să crească numărul utilizatorilor și timpul petrecuți de aceștia în cadrul rețelei.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
instagram
disponibilizări