Instagram indică persoanele care sunt online

Instagram indică persoanele care sunt online
scris 20 iul 2018

Instagram lansează o nouă facilitate prin care sunt indicați în timp real prietenii care folosesc aplicația.

În stilul caracteristic produselor deținute de Facebook, Instagram lansează o nouă funcție care tratează cu ușurință intimitatea utilizatorilor săi, arătându-le prietenilor când sunt în aplicație.

Noua funcție constă într-o mică sferă de culoare verde afișată lângă poza de profil. Când sfera verde apare, înseamnă că utilizatorul respectiv este online. În mod contrar, aceasta nu este afișată.

FOTO Prima imagine de presă cu Galaxy Note 9 apare înainte de lansarea oficială CITEȘTE ȘI FOTO Prima imagine de presă cu Galaxy Note 9 apare înainte de lansarea oficială

Facebook spune că indicatorul le arată utilizatorilor statutul prietenilor pentru a ști dacă aceștia vor citi sau vor răspunde rapid la mesaje în cazul în care sunt contactați folosind funcția internă de chat.

Există și câteva aspecte pozitive pentru cei preocupați de intimitate. Indicatorul nu va fi afișat pentru toți utilizatorii rețelei sociale, ci doar pentru cei care și-au dat Follow, respectiv pentru cei care au comunicat anterior prin Instagram Direct.

De asemenea, există opțiunea dezactivării acestei funcții. Cei vor să-și ascundă statutul pot debifa opțiunea Show Activity Status.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
instagram
facebook