Instagram lansează Quiet Mode

Instagram lansează Quiet Mode
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 ian 2023

Cea mai nouă facilitate Instagram se numește Quiet Mode și este un fel de Do Not Disturb care funcționează strict pentru platforma socială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Când este în funcțiune, noul Quiet Mode dezactivează complet numeroasele notificări push emise de aplicațiile Instagram, inclusiv cele pentru mesajele primite prin intermediul funcției interne de comunicare.

Cei care scriu unui utilizator care a activat Quiet Mode vor primi înapoi un mesaj automatizat care le va spune că destinatarul nu este disponibil momentan.

TikTok ar fi crescut punctual vizualizările anumitor postări, pentru a atrage influențatori și branduri CITEȘTE ȘI TikTok ar fi crescut punctual vizualizările anumitor postări, pentru a atrage influențatori și branduri

Quiet Mode poate fi activat și dezactivat manual, dar poate fi și programat să intre automat în funcțiune între anumite ore, la ca funcția DND de pe majoritatea smartphone-urilor.

Noua facilitate este disponibilă pentru toți utilizatorii, însă, Instagram promite că o va recomanda în special tinerilor care petrec prea mult timp în cadrul rețelei.

Pentru început, Quiet Mode poate fi folosit doar în Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, Statele Unite și Regatul Unit.

Totodată, Instagram lansează o funcționalitate care ar trebui să le ofere utilizatorilor mai mult control asupra conținutului din afara bulei afișat în feed. Aceștia pot selecta în secțiunea Discovery topicuri care nu-i interesează și alege pentru acestea opțiunea Not Interested.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
quiet mode