Instagram și Messenger lansează avatarurile animate pentru apelurile video

Instagram și Messenger lansează avatarurile animate pentru apelurile video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 iul 2023

Apelurile video realizate cu platformele Messenger și Instagram, ambele deținute de Meta, pot fi modificate astfel încât în locul utilizatorului să apară un avatar care-i reproduce mișcările.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Meta a lansat o nouă facilitate, prin care utilizatorii pot alege ca în locul propriei imaginii să apară un avatar animat în cadrul apelurilor video.

Noua facilitate, disponibilă în Instagram și Messenger, este descrisă de Meta ca o a treia opțiune pentru comunicare directă, pe lângă cea audio și cea video tradițională.

TikTok își lansează propriul serviciu de streaming pentru muzică CITEȘTE ȘI TikTok își lansează propriul serviciu de streaming pentru muzică

Alături de configurarea propriului avatar, utilizatorul poate alege și culoarea fundalului.

Astfel, dincolo de amuzamentul inițial, avatarurile digitale pot dobândi și un rol practic, scutind utilizatorul de eventualele pregătiri și cosmetizări premergătoare unui apel video tradițional.

Interesant este că noua facilitate nu a fost adăugată, cel puțin deocamdată, și pe WhatsApp, care este cea mai folosită aplicație de comunicare din lume, cu peste două miliarde de utilizatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
instagram
messenger
avatar
apel video