Samsung amâna lansarea unei căști de realitate mixtă

Samsung amâna lansarea unei căști de realitate mixtă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 iul 2023

Producătorul coreean Samsung se vede, din nou, nevoit să-și schimbe planurile din cauza Apple și a căștii Vision Pro pe care compania americană a prezentat-o recent, decizând să amâne lansarea propriei căști.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung plănuia să lanseze în februarie anul viitor o nouă cască de realitate mixtă. Însă, conform presei din Coreea de Sud, compania a decis amânarea lansării, după ce a văzut noua cască Apple.

Nu este vorba doar de suprapunerea lansărilor celor două produse, caz în care Samsung avea de pierdut la capitolul expunere în fața Apple, ci și de specificațiile tehnice.

Huawei lansează un smartphone de gamă medie cu cameră foto de 200MP CITEȘTE ȘI Huawei lansează un smartphone de gamă medie cu cameră foto de 200MP

Compania coreeană a decis, după ce a văzut Vision Pro, să schimbe componentele propriei căști pentru a se putea compara mai bine cu Vision Pro.

Dacă schimbarea componentelor hardware nu ar trebui să fie o mare problemă, rămâne de văzut cum va compensa Samsung pe partea software, acolo unde Apple a reușit să impresioneze cel mai mult cu prima sa cască.

Apple s-a văzut nevoită să reducă ținta de producție în primele luni pe piață a căștii Vision Pro, din cauza dificultăților întâmpinate în procesul de producție.

În loc de luna februarie, Samsung ia în calcul acum să-și lanseze casca cu trei sau chiar șase luni mai târziu, ceea va muta intrarea pe piață în a doua parte a anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
casca
realitate mixtă
apple