Instagram trimite copiii la culcare

Instagram trimite copiii la culcare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 ian 2024

O nouă funcționalitate a aplicației Instagram le va aduce aminte celor mici că este târziu și ar fi mai bine să se ducă la culcare decât să se uite la Reel-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Instagram lansează o funcție prin care celor mici, care stau noaptea târziu în cadrul rețelei, li se va transmite să se ducă la culcare.

Mesajul va fi afișat atunci când cei mici petrec mai mult de 10 minute pe Instagram după ora 22 și va suna astfel: „S-a făcut târziu. Consideră să închizi Instagram”.

„TikTok e o problemă de siguranță națională”. Vicepreședintele ANCOM cere interzicerea aplicației pe telefoanele angajaților statului UPDATE Precizările companiei CITEȘTE ȘI „TikTok e o problemă de siguranță națională”. Vicepreședintele ANCOM cere interzicerea aplicației pe telefoanele angajaților statului UPDATE Precizările companiei

Afișarea mesajului se va face automat, iar platforma nu va oferi nicio opțiune prin care utilizatorii să dezactiveze această funcționalitate.

În schimb, cei mici pot pur și simplu să închidă notificarea și să continue să folosească aplicația.

Meta introduce această funcționalitate pe fondul criticilor și proceselor în care este acuzată că a urmărit în mod intenționat să creeze dependență pentru cei mici.

O funcționalitate similară a lansat și TikTok în urmă cu aproape un an.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
instagram
copii