iPhone 12 mini se va încărca mai greu decât celelalte modele de iPhone 12

iPhone 12 mini se va încărca mai greu decât celelalte modele de iPhone 12
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 nov 2020

Nu toate noile versiuni de iPhone 12 se vor încărca cu aceeași viteză folosind noul încărcător wireless MagSafe al celor de la Apple, iar iPhone 12 mini va fi cel mai lent dintre acestea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Apple a publicat mai multe detalii tehnice legate de iPhone 12 mini într-o nouă pagină de suport, confirmând un zvon care a circulat de la prezentarea oficială a noii serii de smartphone-uri, însă rămas neverificat până acum.

Spre deosebire de iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, care se vor încărca cu 15W când sunt se folosește MagSafe, iPhone 12 mini este limitat la 12W.

Apple organizează un eveniment pe 10 noiembrie CITEȘTE ȘI Apple organizează un eveniment pe 10 noiembrie

În practică, iPhone 12 mini se va încărca cu aproape 20% mai încet decât celelalte modele din serie.

12W este, însă, o viteză oricum mai mare decât cea cu care iPhone 12 mini se va încărca folosind un încărcător wireless normal, bazat pe tehnologia Qi. Viteza de încărcare în cazul acestora este limitată la 7,5W.

Asta înseamnă că utilizatorii lui iPhone 12 mini vor avea în continuare un motiv important pentru a cumpăra încărcătorul celor de la Apple, însă vor petrece mai mult timp așteptând încărcarea telefonului decât cei care-și iau unul modelele mai scumpe ale seriei.

Este important și contextul în care Apple confirmă această informație. Vineri încep precomenzile pentru iPhone 12 mini, iar oamenii au această informație înainte de a comanda telefonul.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone 12 mini
apple
smartphone
magsafe