iPhone 12 și surprizele neplăcute pe care le ascunde

iPhone 12 și surprizele neplăcute pe care le ascunde
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 oct 2020

Apple omis să amintească o serie de aspecte mai puțin plăcute, care ar putea trezi nemulțumirea celor care intenționează să cumpere unul din cele patru modele ale seriei iPhone 12.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

iPhone 12 a fost vedeta evenimentului “Hi, Speed”, transmis online de Apple marți seara. Noua serie de smartphone-uri este compusă din patru modele ale căror prețuri încep de la 699 de dolari.

Însă, primul lucru pe care Apple a uitat să-l menționeze este că aceste prețuri sunt parțial suportate de AT&T și Verizon în cazul lui iPhone 12 și iPhone 12 mini.

VIDEO Apple a prezentat seria iPhone 12, cu prețuri de la 700 de dolari CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a prezentat seria iPhone 12, cu prețuri de la 700 de dolari

Astfel, dacă nu sunt cumpărate de la unul din cei doi operatori americani, iPhone 12 și iPhone 12 vor costa fiecare cu 30 de dolari mai mult.

În România, cel mai probabil, iPhone 12 va începe de la 829 de euro și iPhone 12 mini de 729 de euro.

Alte două aspecte trecute de Apple cu vederea este lipsa din pachet a două accesorii: căștile și încărcătorul. Ambele vor trebui achiziționate separat de utilizatorii care nu le au de la o versiune anterioară sau le-au vândut împreună cu acestea.

Încărcătorul wireless MagSafe costă 40 de dolari, iar noile căști Beats Flex, costă 50 de dolari.

În total, sunt 120 de dolari/euro pe care utilizatorul ar trebui să-i în calcul când evaluează cât îl va costa noul iPhone.

Și Apple a avut parte de propria surpriză neplăcută ca urmare a evenimentului de marți seara. În loc să crească la vederea noilor iPhone-uri, acțiunile companiei au pierdut aproximativ un dolar, semn că investitorii nu au fost foarte impresionați.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone 12
apple