iPhone va reveni din 2021 la programul normal de producție și lansare

iPhone va reveni din 2021 la programul normal de producție și lansare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 dec 2020

După un 2020 dat peste cap de pandemie, programul Apple pentru viitoarea serie de iPhone-uri va reveni la normal, cu primii pași făcuți încă din timpul verii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Întreaga infrastructură aflată în spatele iPhone-urilor, de la designul componentelor la ieșirea pe piață a produsului final, a avut de suferit anul acesta din cauza pandemiei, care a afectat producția și livrarea componentelor necesare pentru smartphone-urile companiei americane.

Însă, analistul chinez Ming-Chi Kuo este convins că 2021 va aduce revenirea la normal în ceea ce privește iPhone-urile, sau cel puțin acesta este scenariul pe care merg în acest moment Apple și partenerii săi.

iOS 14 nu afișează toate notificările CITEȘTE ȘI iOS 14 nu afișează toate notificările

Deși este devreme pentru a ști exact ce efecte va avea pandemia din vară, începerea vaccinării în multe regiuni ale lumii pare să fi dat convingerea șefilor Apple că lucrurile vor reveni la normal.

Revenirea normal, cu lansării în septembrie, urmate la câteva zile sau săptămâni de disponibilitatea pe piață a telefoanelor, este importantă pentru Apple, care mizează pe veniturile generate de noile serii de iPhone-uri în exercițiile financiare din ultimul trimestru al anului.

Normalitatea în procesul de dezvoltarea a iPhone-urilor presupune începerea producției încă de la începutul verii, nu cum s-a întâmplat anul acesta, când unele dintre modelele seriei iPhone 12 se aflau în producție în luna septembrie.

Același Ming-Chi Kuo spune că iPhone 12 se bucură de o cerere mare, în special versiunile Pro, în cazul cărora Apple s-a confruntat cu lipsuri în ceea ce privește componente foto.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
smartphone