Twitter a anunțat că a limitat ”din greșeală” angajamentul în cazul tweeturilor etichetate ale președintelui Trump

Twitter a anunțat că a limitat ”din greșeală” angajamentul în cazul tweeturilor etichetate ale președintelui Trump
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 dec 2020

Twitter a anunțat că a limitat ”din greșeală”, temporar, angajamentul în cazul tweeturilor etichetate ale președintelui Donald Trump, dar că ulterior a anulat măsura, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Unii utilizatori ai platformei de socializare au observat, sâmbătă, că nu pot să dea like sau să redistribuie tweeturile lui Trump etichetate de companie, scrie News.ro.

”Am luat din greșeală măsura de limitare a angajamentului pentru tweetul etichetat la care v-ați referit. Această măsură a fost anulată”, a declarat un purtător de cuvânt al Twitter.

VIDEO Deutsche Telekom, anunț-surpriză cu mulțumiri în română: Primă generoasă în coronavirus, de 500 euro, pentru toți angajații CITEȘTE ȘI VIDEO Deutsche Telekom, anunț-surpriză cu mulțumiri în română: Primă generoasă în coronavirus, de 500 euro, pentru toți angajații

Casa Albă nu a răspuns unei solicitări de comentarii.

Informația a fost publicată anterior de publicațiile The Verge și The Hill.

Twitter a adăugat recent multiple avertismnte și etichete pe tweeturi ale contului @realDonaldTrump, între care se află multe care au făcut afirmații nedovedite referitoare la fraude în alegerile americane.

Trump a publicat astfel de tweeturi și sâmbătă, inclusiv unul în care afirmă în mod fals că a câștigat alegerile cu ”o majoritate zdrobitoare” de ”voturi legale”. Twitter a etichetat acest tweet, afirmând: ”Această afirmație referitoare la frauda electorală este contestată”.

Platforma de media socială a ascuns inițial unul dintre tweeturile președintelui Trump sub eticheta ”interes public”, în luna mai, când președintele a încălcat politica Twitter referitoare la glorificarea violenței.

După încheierea mandatului său de președinte, pe 20 ianuarie, Trump va trebui să respecte aceleași regului ale Twitter ca oricare alt utilizator al platformei.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
trump