LinkedIn testează un serviciu de live video streaming

LinkedIn testează un serviciu de live video streaming
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 feb 2019

Rețeaua socială profesională LinkedIn a început să testeze un serviciu de transmisiuni video directe pe care speră ca profesioniștii și companiile să-l folosească în scop de business.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

LinkedIn anunță lansarea în format restrâns a serviciului LinkedIn Live. Acesta va fi pentru început disponibil în format beta doar în Statele Unite și doar pe bază de invitație. Ulterior, LinkedIn va oferi posibilitatea și altor persoane interesate să se înscrie pe o listă așteptare pentru a fi invitate.

LinkedIn Live, care nu se știe când va fi disponibil pentru toți utilizatorii rețelei, se dorește a fi un instrument pe care angajații și companiile să-l folosească pentru a realiza transmisiuni video în timp real către întreaga rețea sau pentru grupuri restrânse.

Noul serviciu ar putea fi folosit, în viziunea celor de la LinkedIn, pentru orice eveniment de business care poate fi transmis video, de la conferințe de presă și lansări de produse, până la workshop-uri și diverse ceremonii.

ANCOM: Relațiile contractuale continuă să fie principala nemulțumire a utilizatorilor. Cea mai reclamată companie de telefonie CITEȘTE ȘI ANCOM: Relațiile contractuale continuă să fie principala nemulțumire a utilizatorilor. Cea mai reclamată companie de telefonie

Pentru a veni în ajutorul celor care vor folosi serviciul în stadiul actual, LinkedIn a selectat mai mulți dezvoltatori de tehnologii pentru transmisiuni video directe care vor optimiza postările video ale companiilor.

Deși până acum Microsoft a evitat să integreze LinkedIn cu alte produse ale companiei, de data aceasta serviciile cloud Azure vor fi folosite pentru encodarea video.

Interesant este că Skype nu face parte din acest proiect.

viewscnt
Afla mai multe despre
linkein
video
live
streaming
microsoft