Mark Zuckerberg dă asigurări că este în continuare persoana potrivită la conducerea Facebook

Mark Zuckerberg dă asigurări că este în continuare persoana potrivită la conducerea Facebook
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 apr 2018

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg, împotmolit în scandalul răsunător cu privire la datele personale ale utilizatorilor rețelei de socializare, a dat asigurări că este în continuare persoana potrivită să conducă grupul, în pofida unor ”erori” comise în trecut, scrie AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Întrebat dacă este în continuare persoana potrivită la conducerea rețelei de socializare, într-o conferință prin telefon cu jurnaliști, el a răspuns că ”da”, în pofida ”erorilor” pe care le-a recunoscut încă o dată în privința protecției datelor personale sau a luptei împotriva manipulărilor politice, scrie News.ro.

”Cred că ar fi trebuit să facem mai mult de mai mult timp”, a mai declarat miercuri Mark Zuckerberg, care a promis să se ducă să dea explicații personal, pe 11 aprilie, în fața unor parlamentari americani, foarte porniți împotriva grulului.

Numărul utilizatorilor afectați în cazul Cambridge Analytica este de 87 de milioane. Facebook avertizează că, în fapt, toți utilizatorii rețelei ar fi putut fi victimele unor atacuri similare CITEȘTE ȘI Numărul utilizatorilor afectați în cazul Cambridge Analytica este de 87 de milioane. Facebook avertizează că, în fapt, toți utilizatorii rețelei ar fi putut fi victimele unor atacuri similare

Facebook a emis comunicate după comunicate și a acordat numeroase interviuri cu scopul de a-și repara imaginea, puternic afectatăde de mai multe polemici.

În centrul ultimei polemici se află firma britanică Cambridge Analytica, acuzată că a cules - fără aprobarea și știința acestora - datele persoanle a zeci de milioane de utilizatori în scopuri politice.

Grupul a anunțat miercuri că ”până la 87 de milioane” de utilizatori Facebook sunt vizați.

”Cred că viața înseamnă să înveți din erori”, a declarat Zuckerberg, care s-a angajat din nou ”să facă mai mult în viitor”, în pofida faptului că ”nicio măsură de securitate nu va fi perfectă”.

”Trebuie să avem o vedere mai largă a responsabilității noastre”, a spus el.

viewscnt
Afla mai multe despre
mark zuckerberg
facebook