Meta declanșează noi concedieri

Meta declanșează noi concedieri
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 4 oct 2023
Meta, compania mamă a Facebook, plănuiește să concedieze astăzi angajați de la divizia Reality Labs, orientată spre metavers și pe crearea de cipuri personalizate, au declarat pentru Reuters două surse familiare cu acest subiect.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Angajații au fost informați despre disponibilizări printr-o postare pe forumul de discuții interne al Meta. Reuters nu a putut afla amploarea concedierilor care vizează unitatea numită Facebook Agile Silicon Team, sau FAST, și care are aproximativ 600 de angajați.
Spotify va oferi acces limitat la cărți electronice pentru abonamentele Premium în anumite regiuni CITEȘTE ȘI Spotify va oferi acces limitat la cărți electronice pentru abonamentele Premium în anumite regiuni

FAST are sarcina de a dezvolta cipuri personalizate pentru a alimenta hardware-ul de realitate augmentată și virtuală produs de divizia Reality Labs a Meta.

Meta produce în prezent o linie de căști de realitate mixtă numită Quest și ochelari inteligenți concepuți împreună cu producătorul de ochelari Ray-Ban.
 
Anul trecut, compania de social media a renunțat la 13% din forța sa de muncă, adică peste 11.000 de angajați, în timp ce se confrunta cu creșterea costurilor și cu o piață publicitară slabă. 
 
Meta a făcut angajări agresive în timpul pandemiei, dar veniturile din reclame au scăzut în 2022, deoarece agenții de publicitate au renunțat la cheltuieli în fața creșterii rapide a ratelor dobânzilor.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
meta
concedieri
metaverse
reality labs