Microsoft a amânat lansarea primului update major din acest an pentru Windows 10 din cauza unor probleme tehnice

Microsoft a amânat lansarea primului update major din acest an pentru Windows 10 din cauza unor probleme tehnice
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 apr 2018

În ultimul moment, Microsoft a decis să amâne lansarea update-ului de Windows 10 numit intern Redstone, după ce inginerii companiei au descoperit că acesta putea crea anumite probleme tehnice utilizatorilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Program inițial să fie lansat pe 10 aprilie, Microsoft a amânat pe ultima sută de metri lansarea primul update major pentru Windows 10 din acest an, după ce s-a descoperit că acesta creează instabilitate.

Unul din efectele pe care utilizatorii le-ar fi resimțit dacă update-ul ar fi fost lansat când era programat ar fi fost un număr mai mare de ecrane albastre BSOD (Blue Screen Of Death).

Surprinzător, în loc să procedeze ca de obicei, adică să lanseze un update care să rezolve ulterior problema, Microsoft a decis să îl retragă pentru reparații, semn că problemele acestui update erau destul de grave.

Apple ar putea lansa un serviciu de știri pe bază de abonament CITEȘTE ȘI Apple ar putea lansa un serviciu de știri pe bază de abonament

Cei de la Microsoft nu au dat alte detalii și nu au explicat concret care au fost probleme descoperite și nici de ce acestea au fost depistate cu foarte puțin timp înainte de lansarea oficială.

Printre noutățile pe care update-ul Redstone le va aduce se numără suportul pentru HDR video, extinderea noului Fluent Design și Timeline, o facilitate care oferă continuitate în utilizarea aplicațiilor, indiferent de dispozitivul folosit.

Acest update va fi urmat de altul, în toamnă, numit intern Redstone 5, despre care Microsoft va face publice mai multe informații în luna mai, cu ocazia conferinței Build, dedicate dezvoltatorilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 10