Microsoft a extins accesul la chatbot-ul Bing

Microsoft a extins accesul la chatbot-ul Bing
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 mar 2023

Aproape oricine poate acum accesa și pune întrebări chatbot-ului integrat în motorul de căutare Bing, dacă se loghează cu un cont Microsoft și folosește browser-ul Edge.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Microsoft pare să fi deschis parțial accesul la chatbot-ul motorului de căutare Bing, care, până acum, putea fi folosit doar după înscrierea pe o listă de așteptare, de unde erau selecționați un număr redus de utilizatori.

Acum, este suficient ca cei interesați să intre pe Bing și să se logheze într-un cont Microsoft pentru a putea folosi chatbot-ul. Asta, bineînțeles, dacă se folosește browser-ul Microsoft Edge.

Microsoft anunță mai multe funcții bazate pe AI pentru suita office a companiei CITEȘTE ȘI Microsoft anunță mai multe funcții bazate pe AI pentru suita office a companiei

Chatbot-ul din Bing nu este, încă, lansat oficial. Gigantul american spune că, în ciuda extinderii accesului, acesta rămâne în stadiu de test.

Microsoft încearcă în acest fel să profite de interesul foarte mare pentru chatboți pentru a crește numărul de utilizatori ai browser-ului Edge.

De altfel, chatbot-ul a fost deja implementat în browser-ul Edge, unde poate fi accesat direct dintr-o coloană laterală. Compania a anunțat deja că va integra funcții de AI și în aplicațiile sale de birou.

Chatbot-ul Bing folosește deja GPT 4, cea mai recentă versiune a modelului lingvistic dezvoltat de OpenAI. Asta în vreme ce ChatGPT încă are la bază versiunea 3.5.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
chatbot
bing
edge