Microsoft a ratat ușor estimările Wall Street pentru veniturile din trimestrul al doilea

Microsoft a ratat ușor estimările Wall Street pentru veniturile din trimestrul al doilea
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2023

Microsoft a ratat ușor estimările Wall Street pentru veniturile din trimestru al doilea, din cauza scăderii pieței computerelor personale, care a afectat divizia sa de software Windows, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Veniturile au crescut cu 2% la 52,7 miliarde dolari, în cele trei luni încheiate la 31 decembrie, comparativ cu estimarea medie a analiștilor de 52,94 miliarde dolari, potrivit datelor Refinitiv IBES.

Windows 10 va fi scos de la vânzare CITEȘTE ȘI Windows 10 va fi scos de la vânzare

Acțiunile companiei cu sediul în Redmond, Washington, au crescut cu 4% în timpul tranzacțiilor electronice, după închiderea bursei.

Microsoft a pierdut aproape o treime din valoarea sa de piață, într-un 2022 sumbru pentru acțiunile tehnologice, scrie News.ro.

Microsoft se confruntă cu o scădere abruptă a afacerilor diviziei de computing, care include produse precum sistemele de operare și dispozitive.

Livrările de PC-uri au scăzut cu aproape 29% între octombrie și decembrie, potrivit Gartner, cel mai mare declin trimestrial al livrărilor de când firma de consultanță a început să urmărească piața, la mijlocul anilor 1990.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
wall street