Microsoft anunță majorarea prețurilor la unele din produsele sale de vârf

Microsoft anunță majorarea prețurilor la unele din produsele sale de vârf
scris 21 aug 2021

Microsoft Corp a anunțat că va majora cu 20% prețurile pentru pachetul de software numit Microsoft 365, care include aplicații populare, cum ar fi Teams și Outlook, transmite Reuters.

Majorarea va intra în vigoare în termen de șase luni, a informat gigantul american, scrie Agerpres.

BAT a contribuit la bugetul de stat cu aproximativ 700 de milioane de lei mai mult în primele șase luni ale anului 2021 față de același interval din 2020 CITEȘTE ȘI BAT a contribuit la bugetul de stat cu aproximativ 700 de milioane de lei mai mult în primele șase luni ale anului 2021 față de același interval din 2020

Microsoft 365 a avut vânzări de 53,9 miliarde de dolari în cel mai recent an fiscal, aproximativ o treime din vânzările totale ale companiei americane, de 168 miliarde de dolari.

Este prima majorare de când a fost lansat pachetul, în urmă cu un deceniu, și va afecta clienții comerciali, a afirmat Jared Spataro, vicepreședintele Microsoft 365, adăugând că de la lansare au fost adăugate 20 de aplicații.

"Această actualizare a prețurilor reflectă valoarea crescută pe care am livrat-o clienților în ultimii zece ani", a declarat Spataro.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Microsoft a dat asigurări că nu va modifica prețurile versiunilor pachetului de software Microsoft 365 pentru consumatori sau pentru educație.

Joi, acțiunile Microsoft au atins un nivel record, iar la finalul ședinței înregistrau un avans de 1,8%, la 295,96 dolari. 

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
microsoft 365
outlook