Microsoft anunță un nou eveniment Surface

Microsoft anunță un nou eveniment Surface
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 sep 2022

Luna viitoare va avea loc un eveniment din seria Surface, unde Microsoft este așteptată să prezinte mai multe produse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft va organiza pe 12 octombrie ceea ce numește „Microsoft Fall 2022 Event”. Evenimentul va fi transmis online începând cu ora 17 (ora României).

Compania nu a anunțat ce produse va prezenta în cadrul acestui eveniment, însă, informațiile pe surse vehiculate în presa de peste ocean vorbesc despre Surface Pro 9 și Surface Laptop 5.

Microsoft lansează primul update major pentru Windows 11 CITEȘTE ȘI Microsoft lansează primul update major pentru Windows 11

Cele două produse se vor baza pe procesoare Intel, cu mențiunea că este posibil ca Surface Pro 9 să ofere și o versiune cu procesor ARM cu 5G.

Ambele dispozitive ar urma să aibă 16GB memorie RAM și până la 1TB spațiu de stocare. În plus față de modelele anterioare, cele de anul acesta se pare că vor fi disponibile în mai multe culori.

În perioada următoare sunt așteptate să fie organizate mai multe evenimente de tehnologie. În afară de Apple, care va prezenta noi iPad-uri cândva în octombrie, Amazon are programat un eveniment hardware pentru 28 septembrie, iar Google va prezenta noi produse din seria Pixel pe 6 octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
eveniment
surface