Microsoft începe testarea serviciului de streaming pentru jocuri xCloud

Microsoft începe testarea serviciului de streaming pentru jocuri xCloud
scris 15 oct 2019

După luni de așteptate și informații parțiale lansate pe piață ca piese într-un puzzle, xCloud, serviciul de streaming pentru jocuri dezvoltat de Microsoft, este disponibil pentru teste într-un număr limitat de țări și cu un număr limitat de jocuri.

xCloud, care permite posesorilor de Xbox să se joace făcând streaming de pe serverele companiei americane, este disponibil ca preview pentru început în doar trei țări: Statele Unite, Marea Britanie și Coreea de Sud.

În această fază inițială de testare, doar un număr foarte mic de jocuri vor fi disponibile. Este vorba de Gears 5, Halo 5: Guardians, Killer Instinct și Sea of Thieves.

Veniturile generate de aplicațiile mobile au crescut CITEȘTE ȘI Veniturile generate de aplicațiile mobile au crescut

Pentru a folosi serviciul, utilizatorii au nevoie de un telefon sau tabletă cu Android 6 (sau mai nou), cu sport pentru versiunea 4 de Bluetooth, un cont Microsoft și un controller Xbox One care va fi conectat prin Bluetooth.

Microsoft spune că va face tot posibilul pentru a fi disponibile mai multe jocuri cât mai repede. Compania americană negociază în prezent cu mai mulți operatori de telecomunicații pentru a extinde faza de testare a serviciului.

Sunt negociate parteneriate tehnice cu T-Mobile (Statele Unite), Vodafone (Marea Britanie) și SK Telecom (Coreea de Sud) pentru ca xCloud să poate fi utilizat și în cadrul rețelelor de date mobile 5G.

În această primă fază de testare, accesul se poate face doar pe bază de invitație.

viewscnt
Afla mai multe despre
xcloud
gaming
streaming
microsoft
jocuri