Microsoft interzice glumele de 1 aprilie, în vreme ce în Google Maps se poate juca azi Șarpele

Microsoft interzice glumele de 1 aprilie, în vreme ce în Google Maps se poate juca azi Șarpele
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 apr 2019

Glumele de 1 aprilie sunt tratate diferit de giganții din domeniul tehnologiei. În vreme ce Google a lansat tradiționalul joc Șarpele în aplicația Maps, angajații Microsoft nu au voie să participe la acest tip de farse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Directorul de marketing al Microsoft, Chris Capossela, a trimis un mail tuturor angajaților prin care le recomandă acestora să se abțină de la glumele de 1 aprilie.

Capossela explică în mesajul intern ajuns în presă că deși poate părea că pe termen scurt glumele de 1 aprilie au un impact pozitiv, pe termen lung acestea pot crea efecte nedorite și probleme de imagine.

Microsoft nu a stat departe de glumele de 1 aprilie în trecut. Una dintre cele mai celebre astfel de poante rămâne versiunea pentru Windows Mobile de MS-DOS.

Microsoft lansează un nou laptop din seria Surface Book 2 CITEȘTE ȘI Microsoft lansează un nou laptop din seria Surface Book 2

De-a lungul ultimilor ani, multe dintre glumele făcute de Microsoft în această perioadă au fost, în fapt, insulte la adresa rivalului Google.

De cealaltă parte, rivalul Google nu se dezminte și începe seria glumelor de 1 aprilie cu jocul Snake pentru aplicația Google Maps.

Utilizatorii aplicației Maps din anumite zone pot juca șarpele pe harta din cadrul aplicației. Jocul, în regiunile în care acesta este disponibil, poate fi accesat din meniul lateral.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
maps
microsoft
1 aprilie