Samsung se așteaptă să vândă 60 de milioane de modele din seria Galaxy S10

Samsung se așteaptă să vândă 60 de milioane de modele din seria Galaxy S10
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 apr 2019

Eforturile Samsung ar putea da roade anul acesta, iar Galaxy S10 ar putea performa mai bine decât dezamăgitorul S9 din 2018.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform unor surse anonime din rândul producătorilor de componente pentru smartphone-uri, estimările Samsung la mai puțin de o lună după disponibilitatea noului său flagship au în vedere 60 de milioane de unități vândute anul acesta.

Asta înseamnă că primele indicii venite atât prin intermediul precomenzilor, cât și al primelor săptămâni pe piață pentru primul smartphone de top de anul acesta, le dă încredere celor de la Samsung că eșecul de anul trecut nu se va mai repeta.

Estimările neoficiale arată că Galaxy S10 a avut un start bun în China și Statele Unite, două piețe importante pentru Samsung, iar publicația DigiTimes a calculat o creștere de aproximativ 10-15 a vânzărilor față de modelul lansat anul trecut.

Mark Zuckerberg face apel la adoptarea unor noi reglementări globale în domeniul internetului CITEȘTE ȘI Mark Zuckerberg face apel la adoptarea unor noi reglementări globale în domeniul internetului

După pierderile financiare de anul trecut și eșecul înregistrat cu modeleul Galaxy S9, Samsung a avut grijă să includă multe facilități noi în cel de-al zecelea model al principalei serii concurente pentru iPhone.

Galaxy S10 a venit cu îmbunătățiri semnificative pe partea foto, suport 5G și senzor de amprente integrat în ecran, printre altele. Noul flagship al companiei a fost și este în continuare sprijinit printr-o campanie puternică de promovare în toate mediile de comunicare.

Din 8 martie, Galaxy S10 este disponibil și în România, la prețuri începând cu 4.300 de lei în cazul versiunii de 128 GB spațiu de stocare.

Prețurile pentru modelul de top Galaxy S10+ încep de la 4.800 de lei (128 GB spațiu de stocare), dar pot ajunge dacă se preferă varianta cu 512 GB la 6.250 de lei. Cel mai ieftin model din serie, Galaxy S10e, costă 3.500 de le la eMag în versiunea cu 128 GB spațiu intern de stocare.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s10
smartphone