Microsoft va concedia alte mii de persoane la nivel mondial după restructurările de anul trecut

Microsoft va concedia alte mii de persoane la nivel mondial după restructurările de anul trecut
scris 8 iul 2017

Gigantul american Microsoft va concedia, din nou, mii de persoane la nivel mondial, după ce și anul trecut a desființat numeroase posturi, potrivit unor surse citate de Reuters.

Compania avea, la finele lunii martie, circa 120.000 de angajati la nivel mondial.

Concedierile ar urma să vizeze departamentele de vânzări și marketing, circa 3.000-5.000 de posturi riscând să fie desființate, potrivit CNBC.

Samsung Electronics estimează un profit operațional în creștere cu 72% în T2, la un nou record de 12,11 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Samsung Electronics estimează un profit operațional în creștere cu 72% în T2, la un nou record de 12,11 miliarde dolari

 “Microsoft implementează schimbări pentru a servi mai bine clienții și partenerii. Astăzi, luăm măsuri pentru a înștiința unii angajați că poziția pe care se află va fi eliminată sau acest lucru este lua în considerare”, a spus un purtător de cuvânt al Microsoft, ca răspuns la informațiile din presă.

Compania a concediat și anul trecut mii de oameni, la divizia de telefoane. Gigantul american intenționează să își mute atenția spre serviciile de cloud, divizie profitabilă și află în plină dezvoltare.  

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
concedieri
locuri de munca
clud