Microsoft va lansa următoarea actualizare majoră pentru Windows, denumită Windows 10 Fall Creators Update

Microsoft va lansa următoarea actualizare majoră pentru Windows, denumită Windows 10 Fall Creators Update
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mai 2017

Microsoft va lansa la finalul anului următoarea actualizare majoră pentru Windows, denumită Windows 10 Fall Creators Update, cu operațiuni care să fie portate pe iOS și Android și aplicația Windows Story Remix pentru editare de fotografii și video.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dezvoltat în .NET și distribuit în Windows Store ca Universal Windows Application, Windows Story Remix va utiliza inteligența artificială și algoritmi de deep learning pentru a organiza și folosi fotografiile și clipurile video de pe mai multe dispozitive pentru a compune „povești” cu ajutorul lor.

Utilizatorii vor crea, de asemenea, experiențe de realitate mixtă adăugând obiecte 3D în fotografii sau clipuri video pentru a spune o poveste într-un mod inedit sau pentru a utiliza fotografiile sau clipurile video ca fundal, pe care pot desena cu Windows Ink.

Facebook ar putea lansa luna viitoare primele sale seriale originale CITEȘTE ȘI Facebook ar putea lansa luna viitoare primele sale seriale originale

În urmă cu o lună, gigantul american a prezentat a doua actualizare majoră pentru Windows 10, numită Creators Update, care va permite utilizatorilor să realizeze configurarea calculatorului, ce are loc la finalul procesului de instalare, folosind comenzi vocale.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
windows
computer
it