Miliardarii Buffett și Malone ar putea investi 10-20 de miliarde de dolari în operatorul wireless american Sprint

Miliardarii Buffett și Malone ar putea investi 10-20 de miliarde de dolari în operatorul wireless american Sprint
scris 16 iul 2017

Berkshire Hathaway și Liberty Media, companiile miliardarilor Warren Buffett și John Malone, ar putea investi 10-20 de miliarde de dolari în operatorul wireless american Sprint, au declarat persoane apropiate situației, citate de Reuters.

Masayoshi Son, directorul general al SoftBank Group, care deține controlul asupra Sprint, s-a întâlnit separat cu Buffett și Malone, în această săptămână, la o reuniune anuală a mogulilor de afaceri și media din Sun Valley, Idaho, au spus sursele, confirmând o informație publicată de The Wall Street Journal.

Directorul general al Sprint, Marcelo Claure, este și el implicat în discuții, scrie News.ro.

Berkshire Hathaway analizează o investiție de până la 20 de miliarde de dolari în Sprint, în timp ce suma care ar putea fi investită de Liberty Media nu este cunoscută încă, au arătat sursele.

Metrorex deschide luni stația Pipera, folosită intens de corporatiști, după ce a fost închisă sâmbătă și duminică CITEȘTE ȘI Metrorex deschide luni stația Pipera, folosită intens de corporatiști, după ce a fost închisă sâmbătă și duminică

Discuțiile sunt în fază incipientă și ar putea să nu ducă la un rezultat.

Acțiunile Sprint au închis vineri în creștere cu 4,3%, iar compania are o capitalizare de 32,75 de miliarde de dolari.

Reprezentanții Sprint și SoftBank au refuzat să comenteze, iar cei ai Berkshire Hathaway și Liberty Media nu au răspuns solicitărilor de informații.

O infuzie semnificativă de capital ar ajuta Sprint, care are datorii mari, conferindu-i flexibilitate și resurse pentru a continua redresarea și investițiile în rețea, au spus sursele.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
warren buffett
john malone
sprint
wi-fi