WhatsApp permite utilizatorilor să trimită orice tip de fișiere și renunță la compresia imaginilor

WhatsApp permite utilizatorilor să trimită orice tip de fișiere și renunță la compresia imaginilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 iul 2017

Prin cel mai recent update, WhatsApp acordă libertatea utilizatorilor săi de a trimite și primi orice format de fișiere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Deși pare bizar pentru acest an, cu excepția fișierelor multimedia, WhatsApp nu a permis până acum utilizatorilor săi să trimită alte documente în afară de cele cu extensia .pdf.

Cea mai recentă versiune a aplicației ridică această limitare și permite utilizatorilor să trimită și să primească orice format de fișiere. Singura limitate vizează dimensiunea – nu sunt acceptate fișiere mai mari de 100 MB.

Aceasta nu este singura noutate pe care cel mai nou update de WhatsApp îl aduce. Aplicația va grupa acum pozele trimise într-un format similar celui folosit de Facebook pentru postarea mai multor fotografii.

Aplicațiile și serviciile Apple pot fi plătite și prin PayPal CITEȘTE ȘI Aplicațiile și serviciile Apple pot fi plătite și prin PayPal

De asemenea, cu această ocazie, WhatsApp renunță la compresia imaginilor, astfel că pozele trimise de utilizatori vor ajunge destinatar la calitatea originală.

În fine, cea mai nouă versiune de WhatsApp simplifică modul în care poate fi formatat textul. Opțiunile Bold, Italic sau Strikethrough vor fi afișate în cadrul unui meniu ce apare în urma selectării textului.

Toate aceste noutăți sunt implementate atât pentru Android, cât și pentru iOS în update-ul livrat utilizatorilor începând de vineri.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
android
ios