Modelele Pro de iPhone 16 ar putea avea ecrane mai mari

Modelele Pro de iPhone 16 ar putea avea ecrane mai mari
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 ian 2024

iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max, cele mai scumpe modele ale seriei de smartphone-uri pe care Apple le va lansa în 2024, ar putea beneficia de ecrane mai mari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mai multe surse din industrie vehiculează faptul că Apple va crește anul acesta dimensiunile ecranelor din dotarea celor mai scumpe modele ale seriei iPhone 16.

iPhone 16 Pro ar urma să aibă un ecran de 6,3 inch, ceea ce reprezintă o creștere cu 0,2 inch de la cei 6,1 inch ai ecranului de pe iPhone 15 Pro.

2023 a fost primul an în care Apple nu a lansat iPad-uri noi CITEȘTE ȘI 2023 a fost primul an în care Apple nu a lansat iPad-uri noi

Tot cu 0,2 inch ar trebui să crească și ecranul modelului de top, iPhone 16 Pro Max. De la 6,7 inch, cât are iPhone 15 Pro Max, modelul iPhone 16 Pro Max va ajunge să aibă un ecran de 6,9 inch.

Creșterea ecranului va atrage după sine și creșterea greutății. Modelul Pro ar urma să aibă 194 de grame (cu 7 grame mai mult), iar Pro Max va ajunge la 225 de grame (cu 4 grame mai mult).

Este posibil ca ecranele noilor iPhone-uri să beneficieze de matrice micro-lens, despre care Apple ar fi discutat deja cu Samsung și LG.

Această tehnologie ar urma să le confere celor două modele de iPhone 16 atât o luminozitate mai puternică, cât și un consum mai mic de energie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 16
smartphone