Motorola prezintă Razr 5G, al doilea smartphone cu două ecrane al companiei

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 sep 2020

La 10 luni distanță de la primul Razr pliabil, Motorola are deja pregătit un al doilea smartphone cu două ecrane, de data aceasta unul care promite îmbunătățiri semnificative.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Motorola încearcă să-și spele păcatele și să repare numeroasele greșeli făcute cu primul Razr, un smartphone cu două ecrane, care a suferit de numeroase probleme, de la balamaua problematică, la camera foto slabă și autonomia prea mică.

Noul Razr 5G, care, așa cum sugerează și numele, oferă suport 5G (sub-6GHz), o cameră foto de 48 MP cu f/1.7 apertură și un suport software mai bun pentru cele două ecrane OLED de 6,2 inch respectiv 2,7 inch.

Google lansează Android 11 CITEȘTE ȘI Google lansează Android 11

Designul aduce în continuare aminte de legendarul Razr cu clapetă. Este un design care ține greutatea device-ului sub 200 de grame, ceea ce este rezonabil față de cele 282 de grame pe care le cântărește Galaxy Z Fold2 5G.

Dotările tehnice sunt cele ale unui mid-range, cu un chipset Snapdragon 765G, 8GB RAM, 256GB stocare și o baterie de 2.800 mAh, care este peste cea a modelului anterior, dar încă mult sub ceea ce se găsește într-un smartphone obișnuit.

În ceea ce privește balamaua, una din marile probleme ale primului model, Motorola spune că a adus modificări pe baza feedback-ului primit și noul Razr ar trebui să reziste 5 ani în mâinile unui power user care-l deschide și-l închide de 100 de ori pe zi.

Razr 5G va fi mai ieftin cu 100 de dolari față de primul model, urmând să intre pe piață la 1.400 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
motorola
razr 5g
smartphone pliabil