Netflix oferă o nouă perioadă gratuită de testare

Netflix oferă o nouă perioadă gratuită de testare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 feb 2017

Netflix le oferă utilizatorilor care nu au mai folosit serviciul în ultimele luni o nouă perioadă de testare precum cea de la momentul lansării serviciului în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La mai bine de un an din momentul lansării oficiale în țara noastră, am primit un mail din partea serviciului de streaming care oferă o nouă lună de acces gratuit.

Nu este clar pe baza căror criterii alege Netflix utilizatorii cărora le face această oferă, însă nu toți au primit același mail. Cert este că oferta e gândită pentru cei care nu au mai accesat serviciul în ultima vreme.

ANCOM vrea să afle ce localități din România nu au încă rețea de internet în bandă largă CITEȘTE ȘI ANCOM vrea să afle ce localități din România nu au încă rețea de internet în bandă largă

În conținutul mesajului se arată că oferta de a folosi gratuit Netflix, din nou, expiră pe 1 aprilie. Cei care aleg să-i dea urmare o pot face oricând până la acea dată pentru a beneficia de o lună gratuită.

Netflix oferă o nouă perioadă gratuită de testare

Pentru reabonare sunt necesare datele cardului. Acesta nu va fi taxat, dar după luna gratuită se va percepe valoarea abonamentului ales, dacă între timp acesta nu este anulat.

În ceea ce privește conținutul, față de momentul lansării oficiale în România, sunt vizibile unele îmbunătățiri. În primul rând, este disponibil și conținutul original Netflix, ceea ce nu era valabil în momentul lansării în România. În al doilea rând, s-au făcut progrese în ceea ce privește localizare, unele filme și seriale având subtitrare în limba română.

În schimb, în ceea ce privește drepturile de difuzare ale altor filme și seriale decât cele produse de Netflix nu pare să se fi schimbat mare lucru. Niciun din filmele și serialele pe care le-am căutat în urmă cu un an și nu erau disponibile în România, nu apărut nici între timp.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
filme
seriale