Netflix va testa jocuri pe anumite televizoare și computere, într-un prim pas pentru a le face disponibile pe mai multe dispozitive

Netflix va testa jocuri pe anumite televizoare și computere, într-un prim pas pentru a le face disponibile pe mai multe dispozitive
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 aug 2023

Netflix va testa jocuri pe anumite televizoare și computere, într-un prim pas pentru a le face disponibile pe mai multe dispozitive, a scris luni vicepreședintele companiei pentru Games, Mike Verdu, într-o postare pe blog, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania lansează un test beta limitat, pentru un grup mic de membri din Canada și Regatul Unit, pe anumite televizoare, începând de luni, iar pe PC-uri și computere Mac prin Netflix.com, pe browserele acceptate, în următoarele câteva săptămâni, scrie News.ro.

Daniel Zamfir revine cu o nouă impozitare a sistemului bancar: Cu cât ecartul e mai mare între dobânzile la credite și cele la depozite, cu atât să plătească un impozit mai mare! CITEȘTE ȘI Daniel Zamfir revine cu o nouă impozitare a sistemului bancar: Cu cât ecartul e mai mare între dobânzile la credite și cele la depozite, cu atât să plătească un impozit mai mare!

Platforma de streaming și-a început implicarea în experiența de joc prin lansarea jocurilor Netflix pe telefoane mobile în noiembrie 2021.

Până acum, titlurile companiei au fost disponibile doar pe sistemul iOS al Apple și Android al grupului Alphabet.

”Oxenfree” al Night School Studio, un Netflix Game Studio, și ”Molehew’s Mining Adventure”, un joc arcade cu minerit de pietre prețioase, vor face parte din testarea inițială.

Utilizatorii pot juca jocurile la televizor folosind telefoanele lor, iar cei de pe PC și Mac se pot juca pe Netflix.com cu o tastatură și un mouse.

”Făcând jocurile disponibile pe mai multe dispozitive, sperăm să le facem și mai ușor de jucat pentru membrii noștri din întreaga lume”, a spus Verdu.

Netflix a spus că jocurile de pe TV vor funcționa pe anumite dispozitive de la partenerii inițiali Amazon Fire TV Streaming Media Players, Chromecast cu Google TV și dispozitive Roku, printre altele.

În martie, compania a declarat că are o listă de conținut de încă 40 de jocuri programată pentru sfârșitul acestui an și 70 în dezvoltare cu partenerii săi, care s-ar adăuga celor 16 jocuri dezvoltate în prezent de studiourile sale de jocuri interne.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
jocuri