Nou jucător: Furnizorul de soluții IT pentru platforme de pariuri Digitain, din Armenia, intră în România

Nou jucător: Furnizorul de soluții IT pentru platforme de pariuri Digitain, din Armenia, intră în România
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 11 dec 2019

Furnizorul de soluții tehnologice pentru platforme de jocuri de noroc și pariuri sportive Digitain, din Armenia, se extinde pe piața din România după ce a obținut o licență din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Suedezii de la Ericsson au acceptat să plătească peste 1 miliard de dolari în SUA pentru acte de corupție în străinătate CITEȘTE ȘI Suedezii de la Ericsson au acceptat să plătească peste 1 miliard de dolari în SUA pentru acte de corupție în străinătate

Digitain, cu sediul în Erevan, furnizează soluții soft, platforme "la cheie" pentru operatorii online din industria pariurilor și interfețe modulare de programare a aplicațiilor - API (Application Programming Interface) pentru platforme de iGaming, ca și un portofoliu de jocuri, inclusiv table, jocuri de cărți sau jocuri de pariuri. Operatorii pot opta pentru platforme "Turnkey" sau "WhitelLabel" care includ de la interfața pentru urilizatori la soluțiii pentru pricesarea plăților, management sau elemente de analiză a datelor de business.

Soluțiile pentru site-urile de pariuri sportive furnizate de Digitain vizează 65 de sporturi, iar soluțiile pentru cazinouri cuprind circa 3.000 de jocuri de la furnizori ca Novomatic, NetEnt sau Playson.

viewscnt
Afla mai multe despre
digitain
platfome jocuri de noroc
sportsbook
pariuri sportive
cazinouri online