Nou jucător: Furnizorul de soluții IT pentru platforme de pariuri Digitain, din Armenia, intră în România

Nou jucător: Furnizorul de soluții IT pentru platforme de pariuri Digitain, din Armenia, intră în România
scris 11 dec 2019

Furnizorul de soluții tehnologice pentru platforme de jocuri de noroc și pariuri sportive Digitain, din Armenia, se extinde pe piața din România după ce a obținut o licență din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Suedezii de la Ericsson au acceptat să plătească peste 1 miliard de dolari în SUA pentru acte de corupție în străinătate CITEȘTE ȘI Suedezii de la Ericsson au acceptat să plătească peste 1 miliard de dolari în SUA pentru acte de corupție în străinătate

Digitain, cu sediul în Erevan, furnizează soluții soft, platforme "la cheie" pentru operatorii online din industria pariurilor și interfețe modulare de programare a aplicațiilor - API (Application Programming Interface) pentru platforme de iGaming, ca și un portofoliu de jocuri, inclusiv table, jocuri de cărți sau jocuri de pariuri. Operatorii pot opta pentru platforme "Turnkey" sau "WhitelLabel" care includ de la interfața pentru urilizatori la soluțiii pentru pricesarea plăților, management sau elemente de analiză a datelor de business.

Soluțiile pentru site-urile de pariuri sportive furnizate de Digitain vizează 65 de sporturi, iar soluțiile pentru cazinouri cuprind circa 3.000 de jocuri de la furnizori ca Novomatic, NetEnt sau Playson.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
digitain
platfome jocuri de noroc
sportsbook
pariuri sportive
cazinouri online