Nou jucător: Startup-ul finlandez Happeo deschide birou în România și caută angajați. “Oameni talentați, o dorință de a reuși și mâncare delicioasă – România este o țară plină de potențial!”

Nou jucător: Startup-ul finlandez Happeo deschide birou în România și caută angajați. “Oameni talentați, o dorință de a reuși și mâncare delicioasă – România este o țară plină de potențial!”
scris 21 mai 2020

Startup-ul finlandez Happeo, furnizor de servicii de intranet pentru companii, se pregătește să intre în România, cu un birou la Cluj-Napoca, pentru care a lansat deja angajări.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania a atras 12 milioane de dolari într-o rundă de finanțare Seria A condusă de fondul de investiții INKEF Capital, bani ce vor fi folosiți pentru accelerarea dezvoltării de produse și creșterea echipelor din Olanda, Finlanda, România și SUA.

Anterior acestei runde de finanțare, compania era evaluată la 32-48 milioane de dolari, potrivit datelor Dealroom.

Apple a început să cumpere filme și seriale vechi pentru serviciul său de streaming CITEȘTE ȘI Apple a început să cumpere filme și seriale vechi pentru serviciul său de streaming

Happeo, companie desprinsă în 2017 de furnizorul finlandez de soluții cloud Gapps, a început de anul trecut să sondeze piața românească în vederea extinderii, iar acum vrea să deschidă oficial un birou în Cluj-Napoca.

“Oameni talentați, o dorință de a reuși și mâncare delicioasă – România este o țară plină de potențial”, este aprecierea companiei.

Startup-ul finlandez furnizează companiilor o platformă de comunicare cu angajații și funcționează și ca o rețea socială pentru aceștia din urmă. Compania are două hub-uri principale, în Helsinki și Amsterdam, precum și echipe de dezvoltatori care lucrează de la distanță, în Cluj, Chicago și Toronto.

Happeo angajezează la acest moment dezvoltatori software pentru biroul ce va fi deschis în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
happeo
platforma intranet social
platforma servicii intranet
comunicare interna angajati
extindere romania
happeo cluj napoca
birou cluj