O actualizare de software pentru Pixel 6 compromite conexiunea celor mai noi smartphone-uri Google

O actualizare de software pentru Pixel 6 compromite conexiunea celor mai noi smartphone-uri Google
scris 4 ian 2022

Google a comis, din nou, o mare greșeală, ce nu face decât să scadă și mai mult încrederea utilizatorilor în capacitatea gigantului american de a dezvolta și oferi suport propriilor smartphone-uri.

După ce, din nou, a avut o lansare cu numeroase probleme, care au afectat lansarea seriei Pixel 6, Google a pus și mai mult la încercare nervii propriilor utilizatori, lansând un update cu un bug grav și amânând nepermis de mult repararea acestuia.

În decembrie, Google a început să implementeze primul update importat pentru seria Pixel 6, care avea să aducă mai multe noutăți. Din păcate, imediat după instalare, cel puțin o parte dintre utilizatori au constat că au probleme.

Samsung a prezentat o telecomandă care se încarcă de la undele radio CITEȘTE ȘI Samsung a prezentat o telecomandă care se încarcă de la undele radio

Concret, după instalarea celui mai recent update lansat de Google, conexiunea devine instabilă, iar apelurile se întrerup.

Gigantul american a remarcat și el problema, după lansarea update-ului, și a decis să întrerupă distribuirea acestuia, înainte de a ajunge la toți utilizatorii.

Din păcate pentru cei afectați, Google spune că un patch pentru această problemă va fi lansat abia la finele lunii ianuarie. Între timp, cei nemulțumiți, dacă se pricep, nu au decât să resintaleze manual Android 12 pe curat, pierzându-și datele.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pixel
smartphone