Oppo și OnePlus au oprit vânzările în Germania

Oppo și OnePlus au oprit vânzările în Germania
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 aug 2022

După ce au pierdut definitiv un proces intentat de Nokia, Oppo și OnePlus au fost nevoite să oprească toate vânzările din Germania, pentru a pune în aplicare decizia judecătorească.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

În luna iulie, în urma unui proces intentat de Nokia, un tribunal a decis că Oppo și OnePlus trebuie să înceteze să vândă produse în Germania, deoarece folosesc tehnologii 5G brevetate de Nokia fără să plătească, fiind, practic, acuzate de furt.

Cele două au făcut Apel, însă, decizia dă, din nou, dreptate celor de la Nokia. Astfel, cele două branduri chineze au început să-și scoată de la vânzare produsele disponibile până acum în Germania.

Samsung a lansat One UI 5 „open beta” CITEȘTE ȘI Samsung a lansat One UI 5 „open beta”

Decizia nu influențează clienții actuali, care vor beneficia în continuare de suport conform contractului de vânzare-cumpărare.

Disputa se întinde pe întreg teritoriul european și, dincolo de cazul deja decis în Germania, Oppo și OnePlus s-ar putea lovi de decizii judecătorești similare și în alte țări europene.

Dacă vor să opereze în continuare în Europa, se pare Oppo și OnePlus nu au altă cale decât să negocieze o înțelegere cu Nokia și să plătească atât pentru folosirea viitoare a tehnologiilor deținute de aceasta, cât și daunele create până acum

viewscnt
Afla mai multe despre
oppo
oneplus
nokia
germania