Payten achiziționează pachetul majoritar de acțiuni al ContentSpeed

Payten achiziționează pachetul majoritar de acțiuni al ContentSpeed

Radu Vîlceanu, CEO & founder ContentSpeed

scris 3 aug 2021

Payten, parte a ASEE Group (Asseco Group), lider în soluții de plată, își continuă extinderea și face o nouă investiție strategică în eCommerce printr-un parteneriat cu liderul local în servicii și soluții software dedicate comerțului electronic, ContentSpeed. 

Payten achiziționează astfel pachetul majoritar de acțiuni al ContentSpeed.

ContentSpeed este o agenție înființată în 2003.

Google a dezvoltat propriul chipset și-l va folosi pe smartphone-urile Pixel 6 CITEȘTE ȘI Google a dezvoltat propriul chipset și-l va folosi pe smartphone-urile Pixel 6

„Încă de la înființarea companiei am avut viziunea că eCommerce-ul va deveni un factor important în scalarea și pregătirea afacerilor din România pentru viitor. Acest parteneriat vine ca o confirmare a eforturilor și rezultatelor companiei din ultimele două decenii. Dat fiind faptul că facem parte din Grupul Payten, misiunea noastră se va ușura prin accelerarea extinderii la nivel regional, ajutând jucătorii locali să își dezvolte afacerile internaționale și brandurile externe să intre în piața românească în plină expansiune”, a afirmat Radu Vîlceanu, CEO & founder ContentSpeed. 

Portofoliul de clienți al ContentSpeed este format din retaileri tradiționali B2C, producători și companii de distribuție B2B din diferite industrii: FMCG, IT&C, produse cosmetice, fashion, bijuterii, pharma, librării și edituri, casă și grădină etc. 

viewscnt
Afla mai multe despre
contentspeed
payten