Peste jumătate dintre angajați își ascund de colegi și șefi activitatea pe rețelele de socializare

Peste jumătate dintre angajați își ascund de colegi și șefi activitatea pe rețelele de socializare
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2019

Mai mult de jumătate dintre angajați aleg să își ascundă de șefi și colegi activitatea de pe rețelele de socializare, reiese din rezultatele Global Privacy Report, publicat joi de Kaspersky Lab.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Având în vedere că 90% dintre angajați intră online de mai multe ori pe zi, poate fi dificil pentru majoritatea acestora să își păstreze separat viața privată și cea profesională în timpul zilei de lucru (și după aceea). Recentul Global Privacy Report (....) arată că o persoană din două (59%) alege să își ascundă de șef activitatea de pe rețelele de socializare. Această atitudine la locul de muncă îi vizează și pe colegii lor, 52% dintre respondenți preferând să nu le dezvăluie activitățile lor din mediul online", arată sursa citată, potrivit Agerpres.

VIDEO Google Assistant va avea un mod special pentru condus și va fi integrat în Waze CITEȘTE ȘI VIDEO Google Assistant va avea un mod special pentru condus și va fi integrat în Waze

Potrivit cercetării, un angajat petrece, în medie, 13 ani și două luni la locul de muncă, în timp ce aproape două treimi (64%) dintre participanți recunosc că vizitează zilnic site-uri care nu au legătură cu munca, de la birou.

De asemenea, 29% dintre angajați nu vor ca angajatorul lor să știe ce site-uri vizitează, iar alți 34% nu vor ca angajatorul să vadă conținutul mesajelor și al e-mail-urilor lor.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
retele sociale
sefi
angajati