Pixel Watch 2 vine cu un design neschimbat, dar promite o autonomie mai bună

Pixel Watch 2 vine cu un design neschimbat, dar promite o autonomie mai bună
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 oct 2023

Alături de noua serie de smartphone-uri Pixel 8, Google a prezentat smartwatch-ul Pixel Watch 2 în cadrul aceluiași eveniment Made by Google, ținut miercuri seara în New York City.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Pixel Watch 2 este, așa cum era de așteptat, un upgrade minor față de modelul anului trecut, care păstrează designul neschimbat.

În continuare există o singură versiune, cu cadran de 41mm și ecran de 1,2 inch. Compania promite, însă, îmbunătățiri la interior.

VIDEO&FOTO Google a lansat seria de smartphone-uri Pixel 8 CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Google a lansat seria de smartphone-uri Pixel 8

Pixel Watch 2 trece la un chipset Snapdragon W5+ Gen 1 de 4nm, care reprezintă un salt important de performanță față de Exynos 9110, folosit de prima generația a smartwatch-urilor Google.

Alături de acesta există 2GB de memorie RAM, care ar trebui să fie suficienți pentru un smartwatch.

Google promite că bateria va ține 24 de ore de această dată, deși capacitatea acesteia crește neglijabil, de la 294mAh, la 306mAh.

O explicație pentru creșterea autonomiei este scăderea rezoluției ecranului, de la 450 x 450 pixeli la 384 x 384 pixeli, ceea ce reprezintă, din punct de vedere tehnic, mai degrabă un downgrade.

Smartwatch-ul poate măsura pulsul și nivelul oxigenului din sânge, poate monitoriza somnul și nivelul de stres, dar nu poate realiza un EKG, o facilitate la îndemâna smartwatch-urilor vândute de Apple și Samsung.

Prețurile la Pixel Watch 2 încep de la 350 de dolari pentru versiunea cu Bluetooth și 400 de dolari de la cea cu LTE.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pixel watch 2
smartwatch