Prima cască de realitate mixtă Apple ar putea fi lansată mai târziu decât se credea

Prima cască de realitate mixtă Apple ar putea fi lansată mai târziu decât se credea
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 apr 2023

Apple ar fi decis amânarea producției în masă a primei sale căști de MX și reducerea volumului inițial, ceea ce ar determina automat și o prezentare oficială la o altă dată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Unul dintre cei mai reputați analiști când vine vorba de Apple, Ming-Chi Kuo, susține că a aflat de la sursele sale că Apple a decis amânarea începerii producției în masă a prime căști de realitate mixtă a companiei.

Astfel, producția acesteia este acum programată pentru a doua jumătate a celui de-al treilea trimestru al anului.

Apple câștigă proces în Marea Britanie CITEȘTE ȘI Apple câștigă proces în Marea Britanie

De asemenea, volumul de producție va fi și mai mic decât cel fixat inițial. Se pare că vor fi produse între 200.000 de unități și 300.000 de unități, în loc de aproximativ 500.000 de unități.

Aparent, șefii companiei se îndoiesc de potențialul acesteia în formatul inițial de a crea un „moment iPhone”, adică de a avea un impact la fel de mare asupra pieței precum primul smartphone al companiei.

Drept urmare, prezentarea oficială a căștii ar putea fi și ea amânată. Până acum, experții se așteptau ca aceasta să aibă loc la WWDC 2023, care se desfășoară în perioada 5 - 9 iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
cască
realitate mixtă
apple