Probleme tehnice pentru Twitter, în ziua lansării mesajelor cu 4.000 de caractere

Probleme tehnice pentru Twitter, în ziua lansării mesajelor cu 4.000 de caractere
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 feb 2023

Zeci de mii de utilizatori Twitter au raportat probleme tehnice pe platformă, indicând în special că nu au putut să scrie mesaje, în ziua lansării pe rețeaua de socializare a unui format lung care poate ajunge până la 4.000 de caractere pentru un mesaj, scrie Le Figaro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Peste 45.000 de raportări de incidente au fost înregistrate de site-ul Downdetector.

Intel vrea subvenții de 10 miliarde euro de la guvernul german, pentru viitoarea fabrică de procesoare CITEȘTE ȘI Intel vrea subvenții de 10 miliarde euro de la guvernul german, pentru viitoarea fabrică de procesoare

Potrivit site-ului The Information, principalul acționar și director general al Twitter Elon Musk a cerut echipelor platformei să suspende toată dezvoltarea până la rezolvarea acestor dificultăți tehnice. Potrivit acestei publicații de specialitate, eșecul ar putea fi legat de modificări care împiedică solicitările utilizatorilor să fie direcționate către destinația corectă, scrie News.ro.

Pe rețeaua de socializare, zeci de utilizatori au declarat că nu au reușit să posteze mesaje, Twitter notificându-i că au depășit "limita zilnică" a numărului de tweet-uri. Dar au raportat că au avut succes în trimiterea mesajelor folosind postarea întârziată.

Presa americană a menționat că site-ul de asistență Twitter a adăugat miercuri mențiunea unei limite de 2.400 de tweet-uri pe zi. Alți utilizatori au indicat că nu mai pot folosi aplicația TweetDeck, o platformă care vă permite vizualizarea mai multor conturi și liste pe același ecran.

Niciunul dintre conturile instituționale de Twitter nu a raportat incidentul miercuri, nici cel al lui Elon Musk.

Aceste probleme au avut loc în ziua lansării unui nou format de tweet rezervat abonaților Twitter Blue, noul serviciu plătit facturat cu opt dolari pe lună în Statele Unite. Membrii Twitter Blue vor putea acum să posteze mesaje cu o lungime de până la 4.000 de caractere, în timp ce limita va rămâne la 280 de caractere pentru alții. Toți utilizatorii platformei le vor putea reposta, inclusiv cei care nu sunt abonați Twitter Blue, a spus rețeaua de socializare pe site-ul său de asistență pentru utilizatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
probleme tehnice